![]() Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до стиглості 40-45 днів. Рослина компактна, малоплетиста, головний пагін короткий. Плоди гладенькі, циліндричні, темно-зеленого забарвлення, масою до 1,5кг. М’якуш біло-жовтого кольору, хрусткий, щільний та соковитий. Зрілі плоди придатні для всіх видів переробки. Вес нетто: 3.00 г. |
![]() Швидкостиглий, високоврожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до початку плодоношення 40-45 днів. Кущ компактний, без бічних пагонів. Плоди циліндричної форми з гладенькою поверхнею, темно-зелені з маленькими білими цяточками, довжиною 30-35см, діаметром 12см, масою близько 1кг. М’якуш білий, хрусткий та ніжний. Використовують для засолювання, маринування та приготування кулінарних страв. Рекомендується для вирощування у плівкових теплицях. Вес нетто: 3.00 г. |
![]() Середньоранній, високоврожайний сорт. Від масових сходів до початку достигання 45-50 днів. Плід циліндричний, гладенький, масою 1-2кг, білого кольору з зеленим нальотом. Смакові якості високі. Лежкість середня, сорт розрахований в основному на отримання раннього врожаю. Стійкий до низьких температур. Високу врожайність отримують на добре підживлених ґрунтах. Вес нетто: 5.00 г. |
![]() Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 45-55 днів. Рослина кущового типу. Плоди темно-зеленого кольору, циліндричні, слаборебристі, довжиною 16-20см, масою 900-1500г. М’якуш світло-зеленого кольору, соковитий, гарних кулінарних якостей. Плоди придатні для консервування та домашньої кулінарії. Вес нетто: 3.00 г. |
![]() Ранньостиглий, кущовий сорт. Вегетаційний період від сходів до початку плодоношення 40-45 днів. Плоди сіро-зелені, циліндричні, довжиною 20-25см, масою 500-800г. М’якуш світло-зеленого кольору, соковитий. Сорт ціниться за високу врожайність та відмінні смакові якості. Плоди придатні для консервування. Вес нетто: 3.00 г. |
![]() Сорт середньостиглий. Вегетаційний період від сходів до початку плодоношення 110-117 днів. Кущ компактний, висотою до 40см. Плоди середньої величини, гладкі, овальної форми, оранжевого кольору. М’якуш товстий, кремово-оранжевий. В процесі приготування серцевина кабачка розварюється на волокна у виді спагеті. Споживають з солодким або гострим соусом. Вес нетто: 2.00 г. |
![]() Сорт середньостиглий, вегетаційний період від сходів до стиглості 50-55 днів. Кущ компактний, висотою до 40см. Плоди масою до 1кг, жовто-оранжевого кольору, циліндричної форми, добре транспортуються та зберігаються. Шкірка щільна, гладенька. М’якуш кремовий, ніжний та соковитий, з підвищеним вмістом сухих речовин та каротину. Використовується для консервування та в домашній кулінарії. Золотисте забарвлення плоду при консервуванні зберігається. Вес нетто: 3.00 г. |