![]() Дыня :: Ананас. Среднеспелый сорт. Вегетационный период от всходов до технической спелости 75-95 дней. Плоды овальной формы, оранжевого цвета с сеткой на кожуре, длиной 14-16см, массой 2-2,5кг. Мякоть белая, сочная, маслянистая и ароматная, по вкусу напоминает ананас. Плоды прекрасно переносят транспортировку. В северных районах рекомендуется выращивать через рассаду. Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 75-95 днів. Плоди овальної форми помаранчевого кольору з візерунком на шкірці, довжиною 14-16см, масою 2-2,5кг. М’якуш білий, соковитий, маслянистий та ароматний, на смак нагадує ананас. Плоди чудово витримують транспортування. У північних районах рекомендується вирощувати через розсаду. Вес нетто: 1.00 г. |
![]() Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 80-90 днів. Рослина міцна, головний пагін довгий. Плоди овальні, середньою масою 1,5-2,5кг. Поверхня гладка, жовто-оранжевого кольору, з великою сіткою. М’якуш білий, ніжний, солодкий, соковитий та маслянистий. Товарна врожайність 3-4кг/м.кв. Сорт ціниться за гарну транспортабельність плодів. Вес нетто: 3.00 г. |
![]() Сорт середньостиглого строку достигання. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 75-95 днів. Плоди округлі, гладкі, жовто-оранжевого кольору з візерунком на шкірці, масою 0,7-1,5кг. М’якуш білий, соковитий, маслянистий та дуже ароматний, гарних смакових якостей. Плоди відмінно витримують транспортування. У північних районах рекомендується вирощувати через розсаду. Вес нетто: 3.00 г. |
![]() Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 60-80 днів. Плоди округлі, гладенькі, покриті суцільною сіткою, середньою масою 1,5-2кг. М’якуш білий, соковитий, маслянистий та дуже солодкий, з духм’яним ароматом. У північних районах рекомендується вирощувати через розсаду. Сорт відрізняється стійкістю до борошнистої роси. Вес нетто: 3.00 г. |
![]() Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 55-75 днів. Плід округло-овальний, жовто-оранжевого кольору, масою 1,5-3кг. М’якуш товстий, білий, ніжний, солодкий та ароматний. У північних районах рекомендується вирощувати через розсаду. Сорт ціниться за добру транспортабельність та стійкість до бактеріозу. Вес нетто: 3.00 г. |
![]() Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до стиглості 80-90 днів. Плоди округло-овальні, яскраво-оранжеві, без малюнка, масою 1-2кг. М’якуш білий, соковитий, маслянистий та дуже ароматний. Плоди зберігають товарні якості протягом 20-25 днів та добре переносять транспортування. У північних районах рекомендується вирощувати розсадним способом. Сорт стійкий до борошнистої роси. Вес нетто: 3.00 г. |